Şömineniz veya barbekünüzden duman mı çıkıyor? Sorunun çözümü Gemi elektrikli duman aspiratörüdür.

Şömineniz veya barbekünüzden duman mı çıkıyor? Sorunun çözümü Gemi elektrikli duman aspiratörüdür.

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.